Quickstart CMS hosting

Wat is CMS hosting?

Bij CMS hosting krijg je een vooraf geïnstalleerd Content Management System (CMS), zoals WordPress, Magento, Joomla of Drupal.

Na jouw aankoop ontvang je de link om in te loggen, een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je jouw CMS kunt beheren, updaten en aanpassen.

Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het beheer van jouw CMS hosting:

Tip 1

Je kan de gegevens van jouw CMS bekijken in het controlepaneel

Tip 2

Je kan jouw admin wachtwoord resetten

Tip 3 (Voorzichtig – weet wat u doet!)

Je kan jouw CMS resetten / opnieuw installeren

Updated on 23 March 2020