Hoe open ik phpMyAdmin?

PhpMyAdmin is een tool waarmee je jouw MySQL database vanuit de browser beheert.

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Databases” voor een overzicht van al je databases.
  2. Kies de database die je wil beheren en klik op “Beheer database”.
  3. Je krijgt nu een overzicht van alle databases binnen één hostingpakket.
    Klik op “phpMyAdmin” om de database te beheren in phpMyAdmin.
MySQL databases
Klik op phpMyAdmin om de databases te beheren
Updated on 27 March 2020