Automatisch e-mails verwijderen van de server in iOS (enkel POP)

Indien u de e-mail client configureert via een IMAP verbinding, dan zullen alle e-mails die in Mail gewist worden, ook op de server gewist worden zodra u Mail afsluit. Wanneer u gebruik maakt van het IMAP-protocol, dan is dit artikel niet voor u bestemd. Gebruikt u POP3, dan kunt u het bijhouden op de server beperken.

Zit je mailbox al vol? Verwijder dan eerst overtollige mails via webmail

Volg deze stappen op je iPhone of iPad

1. Ontgrendel uw iPhone / iPad en ga naar ‘Settings’Instellingen
  2. Ga naar ‘Mail, Contacts, Calendars’Ga naar 'Mail, Contacts, Calendars'
  3. Kies de account die u wil bewerkenKies account
  4. Blader helemaal naar beneden en tik op ‘Advanced’Klik op 'Advanced'
    1. In de rubriek ‘Deleted Messages’ – ‘Verwijderde boodschappen’ kiest u bij Verwijderen ‘After one day’ – ‘Na een dag’.Deleted messages
    2. OPTIONEEL: U kunt er ook voor kiezen om verwijderde boodschappen te verplaatsen naar een archieffolder, in plaats van ze te wissen.Move discarded messages into
  5. Tik op de pijl Terug bovenaan links. Klik vervolgens op ‘Done’ bovenaan rechts. Uw instellingen worden nu opgeslagen.Tik op de pijl Terug bovenaan links. Klik vervolgens op 'Done' bovenaan rechts.