1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Webhosting
  4. Een uniek IP-adres toewijzen

Een uniek IP-adres toewijzen

Om een uniek IP-adres toe te wijzen volg je deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Jouw domeinnaam.
  2. In het menu links kies je voor “Site instellingen”.
  3. In dit menu zal je jouw huidig IP-adres zien en zijn status – Shared (gedeeld) of Uniek. Maak je gebruik van een gedeeld IP-adres, dan zal je daaronder ook een button zien om een uniek IP-adres te bestellen.
Updated on 13 October 2020