1. Home
  2. Knowledge base
  3. Tips
  4. Hoe kan ik de cache van een browser wissen?

Hoe kan ik de cache van een browser wissen?

Internet Explorer

1. Klik op het tandwiel bovenaan rechts van uw scherm.
  2. Ga naar Beveiliging > Browser geschiedenis wissen
  3. Zorg ervoor dat u minstens de Tijdelijke internetbestanden aanvinkt, en klik op Wissen

Edge

1. Klik op de hub button bovenaan rechts van uw scherm en kies Instellingen.
  2. In het gedeelte Browsegegevens wissen, klikt u op Kies wat u wil wissen
  3. Selecteer minstens Gegevens en bestanden in de cache, en druk op Wissen

Firefox

1. Klik op de button Menu rechts bovenaan en kies Opties.
  2. Ga naar Geavanceerd in de balk links
  3. Wissel naar het tabblad Netwerk
  4. In de rubriek Offline webinhoud en gebruikersgegevens klikt u op Nu Wissen

Chrome

1. Klik op de button Instellingen rechts bovenaan, en kies Meer tools > browsegegevens wissen.
  2. Kies minstens Afbeeldingen en bestanden in cache
  3. Controleer in het uitklapmenu bovenaan de hoeveelheid data die u wist
  4. Klik op browsegegevens wissen

Safari

1. Klik bovenaan op Safari
  2. Ga naar Voorkeuren > Geavanceerd
  3. Vink aan Toon ontwikkel-menu in menubalk
  4. U ziet nu het Ontwikkel-menu bovenaan. Ga naar Ontwikkel > Leeg caches
Geüpdatet op 7 april 2020