Stel je Microsoft 365 mailbox in op Outlook

Lees ook: Je Microsoft 365 mailbox instellen in de Outlook app voor Mac

Volg deze stappen in Outlook op je Windows computer

1. Klik linksboven op “Bestand” en daarna op de knop “Account toevoegen”
  2. Vul je e-mailadres in en vink bij geavanceerde opties aan de je de account handmatig wil instellen
  3. Kies nu voor “Microsoft 365”
  4. Vul je wachtwoord in en ga verder.
  5. De authenticatie loopt. Zodra die is afgerond is je mailbox toegevoegd. Mogelijk moet je Outlook herstarten.
Geüpdatet op 12 maart 2024