1. Home
  2. Knowledge base
  3. Webhosting
  4. Activeer logs en statistieken

Activeer logs en statistieken

Met AWstats kan je opvolgen wie jouw websites bezocht heeft en wanneer, alsook de bekeken pagina’s, de browser die gebruikt werd, en andere informatie. Deze statistieken staan standaard niet geactiveerd.

Volg deze stappen in het controlepaneel om deze statistieken te activeren:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Kies in het menu links voor “Site instellingen” en klik vervolgens op het tabblad “Serverlogs”.
  3. Schakel de “AWstats statistieken” in.
  4. Er zal een link verschijnen waar je jouw AWstats kunt bekijken.

AWstats statistieken

Let op: de statistieken zullen pas over 24 uur beschikbaar zijn.

Voor Managed WordPress, volg deze stappen in het controlepaneel om deze statistieken te activeren:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Kies in het menu link voor “Developer tools”.
  3. Hier zie je waar de logs worden bewaard en kan je de AWstats activeren en bekijken.

Geüpdatet op 12 november 2020