Hoe kan ik mijn Exchange mail configureren in Outlook voor iOS?

1. Open de Outlook app.
  2. Vul uw Exchange e-mailadres in en tik op ‘Account toevoegen’Vul uw Exchange e-mailadres in en tik op 'Account toevoegen'
  3. Vul uw wachtwoord in en tik op ‘Geavanceerde Instellingen gebruiken’.Vul uw wachtwoord in en tik op 'Geavanceerde Instellingen gebruiken'
  4. In het volgende scherm:
    1. Uw volledig e-mailadres zou al automatisch ingevuld moeten zijn
    2. Bij ‘Wachtwoord’ herhaalt u uw sterk wachtwoord
    3. Bij Beschrijving vult u iets in waarmee u deze mailaccount wil identificeren.
    4. Bij ‘Server’ vult u in: ‘exchange.powermail.be’
    5. Bij ‘Gebruikersnaam’ herhaalt u uw volledig e-mailadres

Tik op ‘Inloggen’

Vul nodige gegevens in

5. Uw Exchange mail Is klaar.Exchange mailbox is klaar