Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Windows Live Mail?

1. Open Windows Live Mail.Windows Live Mail
  2. Wissel naar het tabblad Accounts en klik op E-mail. Stel uw mail als volgt in:Wissel naar tabblad accounts en klik op e-mailAdd your email accounts
    1. Vul uw e-mail adres in.
    2. Vul uw e-mail wachtwoord in en vink Dit wachtwoord onthouden aan.
    3. Toon de instellingen.
    4. Vink aan: Serverinstellingen manueel invullen.
    5. Klik op Volgende.Vul je gegevens in
  3. Configureer de instellingen van uw server:Configureer instellingen van uw server
    1. Kies bij server type tussen POP en IMAP.
      1. POP3:pop3.mailprotect.be(poort:110; SSL poort: 995)
      2. IMAP:imap.mailprotect.be(poort: 143; SSL poort: 993)
    2. Kopieer het adres van de inkomende mailserver vanuit uw controlepaneel
    3. Vink aan: Beveiligde verbinding vereist (SSL)
    4. Selecteer ‘Clear text’
    5. Vul uw e-mail adres in als Login gebruikersnaam.
    6. Kopieer het e-mail adres van uw uitgaande server vanuit uw controlepaneel
      1. SMTP:smtp-auth.mailprotect.be(poort: 2525; SSL poort: 465)
    7. Vink aan: Beveiligde verbinding vereist (SSL)
    8. Vink aan: Vereist Authenticatie
    9. Klik op VolgendeVul gegevens in voor server instellingen (IMAP)Vul gegevens in voor server instellingen (POP)
  4. Klik op VoltooienVoltooien