Hoe kan ik mijn Basic mail configureren in Outlook voor iOS?

1. Open de Outlook app.
  2. Vul uw Basic e-mailadres in en tik op ‘Account toevoegen’account toevoegen
  3. In de hoek rechtsboven, tikt u op ‘Geen Exchange’.rechter bovenhoek: geen exchange
  4. Kies ‘Accountprovider wijzigen”.accountprovider wijzigen
  5. Tik op ‘IMAP’.Account toevoegen >> imap
  6. Vul uw wachtwoord in. Bij ‘Weergavenaam’ vult u uw volledig e-mailadres in en bij ‘Beschrijving’ vult u iets in waarmee u deze mailaccount wil identificeren. Vink ‘Geavanceerde instellingen gebruiken’ aan.Gegevens invullen + Geavanceerde instellingen aanduiden
  7. Vul de volgende instellingen in:
    • Bij IMAP Inkomende E-mail Server:
          imap.mailprotect.be

• Bij SMTP Uitgaande E-mail Server:
          smtp-auth.mailprotect.be

• Vul uw SMTP-gebruikersnaam en wachtwoord in. Bij gebruikersnaam vult u uw volledig e-mailadres in.Aanmelden
  8. In het volgende scherm krijgt u de optie om nog een e-mailaccount in te stellen. Tik op ‘Nu niet’ om het configureren van uw huidige mailaccount af te ronden.Ander account toevoegen? Nu niet
  9. Uw Basic mail is nu klaar.

Geüpdatet op 3 maart 2020