Tags toevoegen aan je producten

Tags zijn labels die je aan jouw producten kunt toewijzen om ze gemakkelijker te beheren.

Enkele voorbeelden:

• Je zou diensten van een bepaalde klant eenzelfde tag kunnen geven
  • Je zou diensten die je in een pakket aanbiedt, of tegen korting, eenzelfde tag kunnen geven
  • Je zou diensten waarvoor je uitgebreide ondersteuning biedt eenzelfde tag kunnen geven

Tags kunnen toegewezen worden aan de volgende producten: domeinnamen, e-mail hosting, webhosting, DNS & forwarding, sitebuilder en SSL.

IN DIT ARTIKEL

Hoe kan ik een tag aanmaken?

Hoe kan ik tags in bulk toewijzen?

Hoe kan ik een individuele tag toewijzen?

Hoe kan ik een tag opzoeke?

Hoe kan ik een tag aanmaken?

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Klik op “Instellingen > “Gebruikers”.
  2. Kies in het menu links voor “Tags” en klik vervolgens op “Tag toevoegen”
  3. Voeg een naam en omschrijving toe en klik op “Tag toevoegen”Add tag

Hoe kan ik tags in bulk toewijzen?

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Klik op “Instellingen > “Gebruikers”
  2. Kies in het menu links voor “Tags”
  3. Zoek naar de tag die je wil toewijzen en klik op ‘Rechten’
  4. Je ziet nu de productgroepen die getagd kunnen worden
  5. Zoek de groep die je wil taggen en klik op “Specifieer”
  6. Klik op het product om het te markeren.
  7. De wijzigingen worden onmiddellijk uitgevoerd. Je moet niet op “Opslaan” klikken.Rechten tag wijzigen

Hoe kan ik een individuele tag toewijzen?

Voor domeinnaam

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Domeinnamen” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop “Tag toevoegen”
  3. Begin de tag te typen die je al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.
  4. De tag verschijnt bovenaan in het gedeelte Tags.Assign tag in bulk
Voor e-mail

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail hosting” > Klik op de knop “Beheer e-mail” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop “Tag toevoegen”
  3. Begin de tag te typen die je al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.
  4. De tag verschijnt bovenaan in het gedeelte Tags.Assign tag in bulk
Voor hosting accounts

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop “Tag toevoegen”
  3. Begin de tag te typen die je al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.
  4. De tag verschijnt bovenaan in het gedeelte Tags.Assign tag in bulk
Voor domeinnaam DNS & forwarding beheer

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “DNS & forwarding beheer” > Klik op de knop “Beheer DNS” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop “Tag toevoegen”
  3. Begin de tag te typen die je al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.
  4. De tag verschijnt bovenaan in het gedeelte Tags.Assign tag in bulk
Voor SSL accounts

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “SSL” > Klik op de knop “Beheer certificaat” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop “Tag toevoegen”
  3. Begin de tag te typen die je al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.
  4. De tag verschijnt bovenaan in het gedeelte Tags.Assign tag in bulk

Hoe kan ik zoeken op tag?

Je kan een zoekactie uitvoeren op basis van een tag, op de homepage van jouw controlepaneel maar ook op elke overzichtspagina van een product.

Search tag

Once you have filtered the products bearing this tag, you can further manage that product or export a list of the products with this tag as .csv, .xls or .pdf.

Export tag

Updated on 6 July 2020