1. Home
  2. Knowledge base
  3. Webhosting
  4. Wijzig het wachtwoord van je database

Wijzig het wachtwoord van je database

Volg deze stappen in het controlepaneel

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op “Beheer” naast jouw domeinnaam.
  2. In het menu links kies je voor “Databases”.
  3. Hier zie je een lijst met databases. Klik op het gebruikers-icoon bij de database waarbij je een wachtwoord wil wijzigen (zie afbeelding).
  4. Klik op “Wijzig” bij de gebruiker waarvan je het wachtwoord wil wijzigen.
  5. Kies een nieuw wachtwoord en bevestig.
MySQL databases
Klik rechts op het gebruikersicoon om een lijst van gebruikers te zien

For Managed WordPress, follow these steps in the control panel :

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op “Beheer” naast jouw domeinnaam.
  2. Ga links naar het menu “WordPress”, het overzicht van je pakket.
  3. Onderaan vind je “Database”. Klik op de knop “Databasewachtwoord wijzigen”.
  4. In de popup zie je je de gebruikersnaam voor je database en een veld om een nieuw wachtwoord in te vullen. Vul een wachtwoord in en klik op “Databasewachtwoord wijzigen” om te bevestigen.
Geüpdatet op 21 mei 2021