1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Webhosting
  4. Wijzig het wachtwoord van je database

Wijzig het wachtwoord van je database

Volg deze stappen in het controlepaneel (zowel voor MySQL als MS SQL):

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op “Beheer” naast jouw domeinnaam.
  2. In het menu links kies je voor “Databases”.
  3. Hier zie je een lijst met databases. Klik op het gebruikers-icoon bij de database waarbij je een wachtwoord wil wijzigen (zie afbeelding).
  4. Klik op “Wijzig” bij de gebruiker waarvan je het wachtwoord wil wijzigen.
  5. Kies een nieuw wachtwoord en bevestig.
MySQL databases
Klik rechts op het gebruikersicoon om een lijst van gebruikers te zien
Updated on 8 March 2020