1. Home
  2. Knowledge base
  3. E-mail
  4. Webmail & Instellingen
  5. Basic mailbox instellingen
  6. Hoe kan ik een e-mail verzenden vanuit een ander verzendadres

Hoe kan ik een e-mail verzenden vanuit een ander verzendadres

Webmail biedt je de optie om een mail te verzenden vanuit een ander afzendadres dan de login voor jouw mailbox, en dat via de ‘Identiteiten’.

1. Log in op jouw Webmail.
  2. Klik op ‘Instellingen’ bovenaan rechts.Klik op 'instellingen'
  3. Links zie je nu het menu Instellingen. Klik op ‘Identiteiten’.
  4. Je ziet de reeds aangemaakte identiteiten. Wil je een nieuwe identiteit aanmaken, klik dan op ‘+’ onderaan de pagina.Klik op +
  5. Je kunt nu een ander e-mailadres toevoegen van waaruit je mails kan verzenden zonder uit jouw Webmail uit te loggen. Vul de velden in met jouw schermnaam en e-mailadres. Deze identiteit kan je later gebruiken om mails te verzenden. Ben je klaar met de aanmaak van jouw Nieuwe identiteit, klik dan op ‘Opslaan’.Voeg ander e-mailadres toe
  6. Links zie je nu alle identiteiten die je aangemaakt hebt.identiteiten die je aangemaakt hebt
  7. Om de functie van de identiteiten uit te testen, ga je terug naar jouw mail, door op ‘Mail’ rechts bovenaan te klikken.Klik op 'e-mail'
  8. Klik op ‘Opstellen’ links bovenaan de pagina.
  9. Kies uit het uitklapmenu het e-mailadres waarmee je een mail wil verzenden. Het antwoord op die mail zal je ontvangen op het e-mailadres vanwaar je de mail verzonden hebt.Kies het e-mailadres