Automatisch e-mails verwijderen van de server in Android (enkel POP)

Indien u de e-mail client configureert via een IMAP verbinding, dan zullen alle e-mails die in Email gewist worden, ook op de server gewist worden zodra u Email afsluit. Wanneer u gebruik maakt van het IMAP-protocol, dan is dit artikel niet voor u bestemd. Gebruikt u POP3, dan kunt u het bijhouden op de server beperken.

Zit je mailbox al vol? Verwijder dan eerst overtollige mails via webmail

Volg deze stappen in Android

1. Ontgrendel uw Android toestel en ga naar ‘Settings’Instellingen
  2. Bovenaan gaat u naar ‘Accounts’ >> ‘Email’‘Accounts’
    E-mail
  3. Onderaan tikt u op ‘Account Settings’Klik op 'Account Settings'
  4. Tik de account aan die u wil bewerken.Klik op account die je wil bewerken
  5. (Optioneel) Blader naar beneden en tik op ‘More Settings’
  6. Blader naar beneden en tik op ‘Incoming settings’Klik op 'Incoming settings'
  7. Blader naar beneden naar de optie ‘Delete email from Inbox’ – ‘Mail van inbox verwijderen’ en kies de optie ‘When I delete from Inbox’ -‘Wanneer ik mail verwijder uit Inbox’Delete email from server > When I delete from inbox
  8. Tik op ‘Done’ onderaan om te bewaren.Done