Hosting account upgraden / downgraden (Reseller)

Om een hosting account een upgrade of downgrade te geven, verander je best het service pack.
Maak eerst een service pack aan met de gewenste up- of downgrade en ga dan verder met deze stappen.

Volg deze stappen in het controlepaneel om je service pack te up-/downgraden:

1. Ga naar “Reseller”
  2. Kies in het menu links voor “Accounts” en klik op de knop met de drie puntjes naast de account die je wil up-/downgraden. Klik op “Wijzig account” om het service pack aan te passen.
  3. Klik op “Up- of Downgrade Service pack”.
  4. Klik op de dropdown en kies het nieuwe service pack voor deze account.
    Het formulier zal je een tabel tonen met de oude kenmerken en de nieuwe kenmerken van die account. Pijltjes zullen je vertellen of dit bepaald kenmerk verhoogd of verlaagd zal worden.
  5. Klik op “Wijzig service pack” om de wijzigingen op te slaan.
    up/downgrade service pack

Of ontdek het in deze video:

Geüpdatet op 20 april 2021