Waar vind ik mail headers in Outlook voor Mac?

De mail header is een verborgen stukje code bij je e-mails dat informatie draagt over die e-mail.

Je kan de header gebruiken om te achterhalen vanwaar een e-mail komt of om problemen op te lossen bij het verzenden van je eigen e-mails.

Outlook op een Windows computer? Gebruik onze handleiding voor Outlook op Windows

Volg deze stappen in Outlook voor Mac 2016 / 2011:

1. Rechtsklik op de e-mail, waarvan je de header wil bekijken en kies voor “Bron weergeven” in het menu.
  2. Het bovenste deel van de bron is de mail header (zie afbeelding).

Geüpdatet op 24 maart 2020