1. Home
  2. Knowledge base
  3. Tips
  4. Nucleus wordt Combell. Wat verandert er voor jou?

Nucleus wordt Combell. Wat verandert er voor jou?

Ben je klant van Nucleus? Dan verloopt alles vanaf 1 januari 2023 via de systemen van Combell. Je krijgt van ons nog een e-mail wanneer dat gebeurd is. Vanaf dat moment ben je klant van Combell. Welkom!
Misschien heb je daar vragen bij. Da’s logisch! Daarom proberen we er hier al heel wat te beantwoorden.

Niet gevonden wat je zocht?
Dan helpen we je verder via sales@combell.com of bel het vertrouwde nummer van Nucleus: +32 (0)3 275 01 60.

Wanneer fuseren Nucleus en Combell?

Vanaf 1 januari 2023 is Nucleus officieel Combell. Let wel op want vanaf 28 december zal je niet meer kunnen inloggen via Nucleus. Vanaf maandag 2 januari log je met je Nucleus-gegevens in op het controlepaneel van Combell. Je krijgt hier nog een e-mail van ter bevestiging.

Hoe log ik in om mijn diensten te beheren?

Tot 28 december blijf je inloggen via het controlepaneel van Nucleus. Vanaf 2 januari kan je weer inloggen op het controlepaneel van Combell met dezelfde gegevens als bij Nucleus. Je krijgt een e-mail ter bevestiging als je weer kan inloggen.

Er is dus een periode van enkele dagen dat je niet zal kunnen inloggen. Wij ronden in die periode de administratieve verhuis af.

Blijven mijn diensten werken?

Van 28 december tot 2 januari kan je niet inloggen op het controlepaneel. Maar al je producten, diensten en instellingen blijven gewoon werken. Wij hebben die periode nodig om de fusie administratief af te ronden.
Vanaf maandag 2 januari log je met je Nucleus gegevens in op het controlepaneel van Combell.

Verandert de prijs van mijn producten?

Alles blijft zoals het was: ook alle tarieven van Nucleus blijven gelden bij Combell. Maar zoals we in november lieten weten, indexeren we wel de prijzen in januari als gevolg van de stijgende inflatie. Heb je hierover vragen? Contacteer ons gerust.

Blijven mijn promoties gelden?

Absoluut: je blijft genieten van je promoties zoals afgesproken bij Nucleus. Na afloop van de promotie betaal je ook gewoon volgens de tarieven die je kende bij Nucleus. Alles blijft dus zoals je het verwachtte.

Wat als ik al een Combell-account heb?

Wanneer je al een Combell-account met hetzelfde e-mailadres als bij Nucleus hebt, linken we beide accounts aan elkaar. Zo heb je met één login toegang tot beide accounts. Nadat je inlogt kan je kiezen op welke account je wil inloggen.
Wanneer je al een Combell-account had met een ander e-mailadres dan bij Nucleus, verandert er niets. Dan heb je voortaan twee verschillende accounts bij Combell.

Hoe neem ik de wachtwoorden uit mijn wachtwoordmanager mee naar Combell?

Je zoekt het wachtwoord op in je wachtwoordmanager en kopieert het om in te loggen bij Combell. Je wachtwoordmanager zal je daarna vragen om het wachtwoord te bewaren. Zo log je voortaan ook op Combell automatisch in.

Wat zijn de nieuwe facturatiegegevens van Combell?

Na de fusie krijg je facturen uit naam van Combell met volgende facturatiegegevens:

• Combell nv
  • Skaldenstraat 121, 9042 Gent, België
  • Rekeningnummer: BE73 7370 0365 8660
  • Btw-nummer: BE 0541.977.701

Krijg je de eerste factuur van Combell, kijk dan zeker de facturatiegegevens goed na.

Blijft mijn PO-nummer op mijn facturen staan?

Ja, als je een PO-nummer hebt bij Nucleus, dan nemen we dat mee bij Combell.

Geüpdatet op 30 november 2022