1. Home
  2. Knowledge base
  3. Website maken met SiteBuilder
  4. Van start met SiteBuilder
  5. Hoe maak ik mijn SiteBuilder website in meerdere talen beschikbaar

Hoe maak ik mijn SiteBuilder website in meerdere talen beschikbaar

Je kan meerdere talen toevoegen aan je website. Deze functie zal de basis-inhoud van je website kopiëren, maar het zal de door jou toegevoegde inhoud niet vertalen.

1. Klik op INSTELLINGEN.instellingen nav
  2. Ga naar het tabblad Talen en klik op + Nieuwe taal toevoegen.nieuwe taal toevoegen
  3. Kies de taal die je wilt toevoegen. Klik op Alle pagina’s en inhoud kopiëren om alle pagina’s te kopiëren naar de nieuwe taalversie. Als je dit vakje niet aanvinkt, zal je alle pagina’s en de inhoud daarvan handmatig moeten toevoegen.taal toevoegen

4. Je kunt nu schakelen tussen de talen op je website met de toegevoegde knop in het hoofdmenu.
    wisselen tussen talen
  5. Publiceer de wijzigingen.

Tip: Alle pagina’s die je niet online wilt zien, kunnen in het menu worden verborgen