Hoe kan ik toestellen verwijderen van mijn exchange lijst?

Zelfs al hebt u uw Business e-mail niet ingesteld via een mail client, toch hebt u toegang tot uw mail en kunt u die beheren via OWA – de Outlook Web App In de OWA kunt u zo goed als alle handelingen uitvoeren die u zou doen met een eigen mail client. Maar OWA heeft ook enkele interessante extra functies.

Sign in Outlook Web App

Zo kunt u in OWA uw ActiveSync lijst beheren. Dat is een lijst van alle mobiele toestellen die data synchroniseren met uw e-mailaccount. Dat zou een Windows tablet, een Apple iPad, een mobiele telefoon of een iOS toestel kunnen zijn.

U kunt deze lijst oproepen door op het tandwieltje te klikken in de rechter bovenhoek en daar Opties >> Telefoon te kiezen.

Klik op het tandwieltje in de rechter bovenhoek en daar op Opties
Opties > telefoon

Denk eraan dat u maximaal 10 toestellen tegelijkertijd kunt verbinden. Het is daarom aan te raden dat u toestellen verwijdert van de lijst die u zeker niet herkent.

Hebt u connectieproblemen met een van deze toestellen, dan kunt u daarop klikken om het te selecteren, en vervolgens op de knop bovenaan Verwijderen om het toestel te verwijderen. Dat zal het toestel forceren om opnieuw te synchroniseren. Dit zal de account setup van het toestel niet verwijderen. De gebruiker zal niet opnieuw zijn wachtwoord moeten invoeren. Het opnieuw verbinden gebeurt in de achtergrond.

Toestel verwijderen

LET OP!!! Gebruik de ALLE GEGEVENS VAN HET TOESTEL WISSEN optie niet, tenzij uw toestel gestolen werd of verloren gegaan is. Het wissen zal niet alleen effect hebben op uw e-mail, maar het zal ook alle geïnstalleerde applicaties, foto’s en persoonlijke informatie wissen!

Gebruik de ALLE GEGEVENS VAN HET TOESTEL WISSEN optie niet tenzij gestolen