Hoe gebruik ik POP3 met mijn Exchange account?

Dit artikel is enkel van toepassing voor domeinnamen die gebruik maken van Exchange e-mail met bijkomende PO3 emailadressen.

Wat is het verschil tussen de bijkomende POP3 accounts en de Exchange emailadressen?

• Jouw POP3 kan enkel 5GB aan boodschappen opslaan.
  • Hij bevat geen relay-server. Je moet jouw e-mailadres dat enkel POP3 is, configureren met jouw eigen SMTP server (bijvoorbeeld die van uw ISP).

Hoe kan ik een e-mail account configureren die enkel POP3 is?

• De inkomende server is exchange.powermail.be
  • Het type account is POP3.
  • De gebruikersnaam is de login van de mailbox, dat is meestal jouw volledig e-mailadres. Bijvoorbeeld: info@ninefortwo.be

Stap voor stap

Je kan op deze link klikken waar je de basic e-mail configuratie van de meest gebruikte mail clients vindt. Om jouw POP3-Exchange account te configureren kan je deze stappen volgen, maar met twee belangrijke uitzonderingen:

• De inkomende server is niet pop3.mailprotect.be maar exchange.powermail.be
  • De uitgaande server moet die van jouw ISP zijn. Contacteer jouw internet service provider voor deze informatie.

Tip: SSL zou nog altijd gebruikt moeten worden.