Hoe gebruik ik POP3 met mijn Exchange account?

Dit artikel is enkel van toepassing voor domeinnamen die gebruik maken van Exchange e-mail met bijkomende PO3 emailadressen.

Wat is het verschil tussen de bijkomende POP3 accounts en de Exchange emailadressen?

• Uw POP3 kan enkel 5GB aan boodschappen opslaan.
  • Hij bevat geen relay-server. U moet uw e-mailadres dat enkel POP3 is, configureren met uw eigen SMTP server (bijvoorbeeld die van uw ISP).

Hoe kan ik een e-mail account configureren die enkel POP3 is?

• De inkomende server is exchange.powermail.be
  • Het type account is POP3.
  • De gebruikersnaam is de login van de mailbox, dat is meestal uw volledig e-mailadres. Bijvoorbeeld: info@ninefortwo.be

Stap voor stap

U kunt op deze link klikken waar u de basic e-mail configuratie van de meest gebruikte mail clients vindt. Om uw POP3-Exchange account te configureren kunt u deze stappen volgen, maar met twee belangrijke uitzonderingen:

• De inkomende server is niet pop3.mailprotect.be maar exchange.powermail.be
  • De uitgaande server moet die van uw ISP zijn. Contacteer uw internet service provider voor deze informatie.
  • Tip: SSL zou nog altijd gebruikt moeten worden.