Gefactureerde producten bekijken

Volg deze stappen in het controlepaneel:

    1. Ga naar “Administratie” > “Facturen”.
    2. Kies in het menu links voor “Gefactureerde producten”.
    3. Je krijgt nu een tabel met alle gefactureerde producten en ook een zoekfunctie.
    4. Om de lijst te exporteren, klik je onderaan op “CSV”, “XLS” of “PDF”.
      gefactureerde producten
Updated on 30 June 2020

Was this article helpful?

Hulp nodig?
Geen oplossing gevonden? Maak je geen zorgen, we zijn er altijd om je te helpen!
Contacteer support

Geen oplossing gevonden?

support_bottom_contact_alt

Onze specialisten staan 24/7 klaar met gratis support. Aarzel niet om Joachim en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

support_bottom_contact_alt
Joachim Coessens Specialist Support