Hoe kan ik mijn Exchange mail configureren in Outlook voor Android?

1. Open de Outlook app en tik op ‘Starten”Open Outlook app
  2. Vul uw Exchange e-mailadres in en tik op ‘ACCOUNT MANUEEL INSTELLEN”.Vul Exchange e-mailadres in en klik op 'Handmatig configureren'
  3. Kies ‘Exchange’.Accounttype kiezen > Exchange
  4. Op het volgende scherm vult u uw wachtwoord in en tikt u op ‘Geavanceerde instellingen’.Vul wachtwoord in en tik op 'Geavanceerde instellingen'
  5. Op het volgende scherm:
    1. Uw volledig e-mailadres zou automatisch reeds ingevuld moeten zijn
    2. Bij ‘Server’ vult u in ‘exchange.powermail.be’
    3. Bij ‘Domain’ vult u in ‘HMC’
    4. Bij ‘Wachtwoord’ vult u nogmaals uw wachtwoord in
    5. Bij ‘Beschrijving’ vult u iets in waarmee u deze mailaccount omschrijft

Tik op het vinkje bovenaan rechts van het scherm.

Vul gegevens in

6. U krijgt nu de optie om nog een andere e-mailaccount toe te voegen. Tik op ‘OVERSLAAN’ om de setup af te ronden.'Overslaan' om setup af te ronden
  7. Uw Exchange mail is klaar.Exchange mail is klaar