1. Home
  2. Knowledge Base
  3. E-mail
  4. Bekijk je e-mails online

Bekijk je e-mails online

Zowel met een Basic Mailbox als een Exchange Mailbox kan je je e-mails online bekijken. De manier waarop is wel verschillend.

• Met een Basic Mailbox bekijk je je e-mails online via Webmail.
  • Met een Exchange Mailbox bekijk je je e-mail online via Outlook Web App.

Of volg deze stappen in het controlepaneel om de link naar de online mailbox te vinden:

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail hosting” > Klik op “Beheer” naast de domeinnaam waarvoor je de mailbox wil raadplegen.
  2. In het menu links zie je onderaan ofwel “Webmail” of “Outlook Web Access” staan afhankelijk van het soort mailbox dat je hebt. Klik erop om naar de online mailbox te gaan.
Updated on 7 September 2020