Hoe kan ik mijn Basic mailbox op Android configureren?

Om uw e-mail account op Android in te stellen, gaat u zo te werk:

1. Open uw Android e-mail client. Is het de eerste keer dat u de e-mail client opent, dan krijgt u automatisch een dialoogvenster om een eerste account toe te voegen. Zoniet moet u een account toevoegen.
  2. Vul uw e-mail adres in en klik op ‘Volgende’.Vul e-mailadres in
  3. Selecteer het server type dat je wil gebruiken voor het verzenden van e-mails.Server selecteren
  4. Voor POP3 en IMAP is de procedure dezelfde:
    1. Wijzig de server en poort bij POP3/IMAP inkomende server en poortnummer aan de hand van de gegevens uit uw controlepaneel. Klik op ‘Volgende’.
      1. POP3:pop3.mailprotect.be(poort:110; SSL poort: 995)
      2. IMAP:imap.mailprotect.be(poort: 143; SSL poort: 993)

Gegevens wijzigen

2. Wijzig de server en poort bij uw uitgaande SMTP server. Klik op ‘Volgende’.
      1. SMTP:smtp-auth.mailprotect.be(poort: 2525; SSL poort: 465)

Gegevens wijzigen

3. Kies de gewenste frequentie voor het controleren van de inbox. Klik op ‘Volgende’.
    4. Geef uw account een naam en klik op ‘Volgende’.