1. Home
  2. Knowledge base
  3. Webhosting
  4. Maak een schrijfbare map / web applicatie / virtuele map

Maak een schrijfbare map / web applicatie / virtuele map

1. Log in op jouw controlepaneel.
  2. Ga naar Mijn Producten >> Mijn Webhosting.
  3. Open de account waarmee je wil werken, door op de Hosting details te klikken.Hosting details
  4. Ga naar het paneel links. Klik op Map instellingen.Map instellingen
  5. Vul een pad in het tekstveld in, kies een optie uit het uitklapmenu, en klik vervolgens op Map toevoegen.
  6. Controleer de instellingen en klik vervolgens op Map toevoegen.
  7. Voor een Beschrijfbare (writeable) Map:
    1. Controleer dat de map reeds aangemaakt werd (vb. via FTP)
    2. Terug in jouw controlepaneel vul je het pad van de map in (vb. ‘/www/map’) en klik je op +Map toevoegenMap toevoegen
    3. Klik op de knop >Map toevoegen om de directory beschrijfbaar (writeable) te makenMap instellingen
  8. Voor een virtuele directory:
    1. Controleer dat de map reeds aangemaakt werd (vb. via FTP)
    2. Vul het pad van de map in (vb. ‘/www/directory’) en klik op +Map toevoegenMap toevoegen
    3. Geeft jouw virtuele directory een naam. Die naam zal de zichtbare naam zijn die de content toont van jouw /www/directory map. (vb. http://windomainname.net/Virtual/ zal een alias zijn voor http://windomainname.net/ directory/)Map instellingen
    4. Klik op de >Map toevoegen om dit op te slaan
  9. Voor Web Applicatie:
    1. Controleer dat de map reeds aangemaakt werd (vb. via FTP)
    2. Vul het pad in voor de map (vb. ‘/www/app’) en klik op +Map toevoegenMap toevoegen
    3. Geef jouw web-applicatie een naam en controleer de overige instellingenMap instellingen
    4. Klik op de >Map toevoegen om op te slaan