Voeg FTP-gebruiker toe in Plesk (VPS)

FTP is een handige manier om de gehoste bestanden te beheren. Om een FTP account aan te maken volg je deze stappen:

1. Log in op jouw Plesk controlepaneel.
  2. Ga naar het horizontale menu bovenaan.
  3. Klik op het tabblad Websites & domeinen.
  4. Zoek de domeinnaam waarvoor je een FTP gebruiker wil aanmaken.
  5. Als het overzicht verborgen is, klik dan onderaan op Meer weergeven om de lijst uit te klappen.Websites & domeinen > FTP-toegang
  6. Klik op FTP -toegang.FTP-accounts
  7. Klik op Nieuwe FTP-account toevoegen.Nieuwe FTP-account toevoegen
  8. Vul het formulier in en klik op OK.Formulier om nieuw FTP-account toe te voegen