1. Home
  2. Knowledge base
  3. Online Fax
  4. Fax verzenden met Online Fax

Fax verzenden met Online Fax

Er zijn verschillende manieren om fax berichten te versturen met Online fax.

Verstuur een fax via het Controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Fax services”.
  2. Kies het faxnummer waarmee je een fax wil versturen en klik op “Verstuur een fax”.
  3. Vul het faxnummer van de ontvanger(s) in bij “Geadresseerden” (zie afbeelding).
  4. Klik op “Voeg bestanden toe” om documenten toe te voegen.
  5. Klik op “Fax versturen” en wacht op de bevestiging.

Verstuur een fax via e-mail:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Fax services”.
  2. Kies het faxnummer waarmee je een fax wil versturen en klik op “Beheren”.
  3. In het menu links kies je voor “Instellingen” en vervolgens het tabblad “Mail-to-fax” (zie afbeelding).
  4. Vul het e-mailadres in vanwaar je de faxberichten wil versturen en klik op “wijzig instellingen”.
  5. Maak een nieuwe e-mail aan met je (online) e-mailprogramma. Let op, het e-mailadres van waaruit je de fax wil versturen moet hetzelfde zijn als het adres dat je instelt in het controlepaneel.
    • Geadresseerde = het faxnummer waarnaar je wil sturen gevolgd door @fax.combell.com (bv. 32.484646@fax.combell.com)
    • Onderwerp = kopieer dit uit het controlepaneel (bv. SexcetKey123456789)
  6. Voeg je boodschap toe als bijlage en verstuur.

Voeg boodschap toe als bijlage