1. Home
  2. Knowledge base
  3. E-mail
  4. Domeinnaam koppelen aan je mailbox
  5. Extra domeinnaam koppelen aan je Exchange mailbox via SMTP

Extra domeinnaam koppelen aan je Exchange mailbox via SMTP

E-mails verzonden naar jouw SMTP domeinnamen zullen ontvangen worden door een Exchange mailbox van jouw keuze.

Volg deze stappen in het controlepaneel om een extra domeinnaam te koppelen aan jouw Exchange mailbox:

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail Hosting” > Klik op de knop “Beheer e-mail” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Kies in het menu links voor “SMTP-domeinnamen”.
  3. Klik vervolgens op “Domeinnaam toevoegen”.
  4. Vul de domeinnaam in die je wil toevoegen. Deze domeinnaam moet wel in jouw beheer zijn. Soms word je gevraagd om dit aan te tonen door een txt-regel aan jouw domeinnaam toe te voegen.domeinnaam toevoegen exchange
  5. Noteer jouw DNS-instellingen en pas ze toe op jouw domeinnaam.
  6. Nu moet je nog de mailbox selecteren waar je e-mails moeten toekomen. Kies in het menu links voor “Mailboxen” en klik vervolgens op de knop “Details” rechts van de mailbox die je wil bereiken.
  7. Klik op het tabblad ‘Mailbox aliassen’ en maak een alias aan met de nieuwe domeinnaam.mailbox alias