Hoe kan ik een back-up van mijn website maken

1. Klik eerst op Instellingen.

2. Klik op het tabblad Back-up en herstel op BEHEER BACK-UPS.

3. Klik op Maak een Nieuwe back-up.

4. Voer de naam in en klik op de knop Maak een back-up.

5. De back-up van je website is nu beschikbaar voor herstellen.

6. Je kunt de back-up ook verwijderen. Markeer het en bevestig met de knop Verwijderen.

Tip: Maak een back-up van je website voordat je grote wijzigingen maakt om zonder zorgen verder te kunnen werken. Je kan je website altijd herstellen vanuit de back-up.

Geüpdatet op 27 september 2022