1. Home
  2. Knowledge base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Hoe kan ik als Reseller SSH sleutels toevoegen, toewijzen of verwijderen?

Hoe kan ik als Reseller SSH sleutels toevoegen, toewijzen of verwijderen?

Lees ook: Maak een publieke / private SSH-key aan

IN DIT ARTIKEL

Bestaande publieke SSH sleutel toewijzen

Volg deze stappen in het controlepaneel :

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “SSH keys” en duid vervolgens “Voeg bestaande SSH key toe” aan.
  3. Selecteer de SSH key die je wil toewijzen.
  4. Selecteer de domeinnamen waarop de key van toepassing zal zijn.
  5. Klik op “Wijs toe”

Bestaande SSH key toewijzen

Publieke SSH key toevoegen en toewijzen

Volg deze stappen in het controlepaneel :

1. Ga naar “Reseller dashboard”
    2. Kies in het menu links voor “SSH keys” en duid vervolgens “Voeg nieuwe SSK key toe” aan.
    3. Vul de nieuwe SSH key in en selecteer de domeinnamen waarop de sleutel van toepassing zal zijn.
    4. Klik op “Wijs toe”Nieuwe SSH key toevoegen

SSH key uitschakelen

Volg deze stappen in het controlepaneel :

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “SSH keys” en ga naar het tabblad “Verwijder SSH keys in bulk”
  3. Selecteer de sleutel die je wil verwijderen
  4. Selecteer de domeinnamen waarvoor je de toegang wil verwijderen
  5. Klik op “Verwijder SSH-keys van geselecteerde accounts”SSH key verwijderen