1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Reseller
  4. Administratie
  5. Hoe kan ik een export aanmaken van mijn accounts? (Reseller)

Hoe kan ik een export aanmaken van mijn accounts? (Reseller)

Indien je een lijst van accounts en details wilt downloaden, dan kan je dit als volgt doen:

Volg deze stappen in het controlepaneel indien je een lijst van accounts en details wil downloaden:

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Accounts”
  3. Je zal een lijst zien met aangemaakte accounts. Klik op de knop die het formaat van de lijst die je wil downloaden. (‘CSV’, ‘XLS’ of ‘PDF’)
Updated on 22 October 2020