1. Home
  2. Knowledge base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Hoe kan ik mijn klanten toegang geven tot automatische patching? (Reseller)

Hoe kan ik mijn klanten toegang geven tot automatische patching? (Reseller)

Dit is een malware scanner die zwakke plekken in bestanden opspoort en automatisch verhelpt. De tool zoekt naar reeds gekende zwakke plekken. Dat is waarom hij het best werkt met populaire open source systemen en CMS. Het wordt aanbevolen om automatische patching te activeren voor jouw klanten.

Je kan automatische patching activeren voor jouw klanten door het aan hun service pack toe te voegen.

Volg deze stappen in het controlepaneel :

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Service packs” en klik vervolgens op “Wijzig”
  3. Klik het vak “Autopatching actief” aan en klik vervolgens op “Service pack wijzigen”.
    Autopatching active by reseller
  4. Jouw klanten kunnen nu het tabblad “Autopatching” zien: “Mijn producten” > “Webhosting” > “Beheer hosting” > in het menu links “beveiliging”.
    Autopatching tab for customers
Geüpdatet op 16 september 2022