1. Home
  2. Knowledge base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Hoe kan ik een 1-click installatie activeren voor mijn klanten?

Hoe kan ik een 1-click installatie activeren voor mijn klanten?

Wees voorzicht om 1-click-installaties beschikbaar te maken voor je gebruikers want het overschrijft alle bestanden op een hosting account.

Volg deze stappen in het controlepaneel om een one-click installatie mogelijk te maken bij je huidige service pakketten:

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Service packs” en klik vervolgens op “wijzig”
  3. Vink het CMS-pakket aan waarvoor je de one-click installatie wil activeren. Klik vervolgens op “Service pack wijzigen”.

CMS-pakket

Geüpdatet op 30 juni 2020