Blog toevoegen in SiteBuilder

Begin jouw eigen blog door één van onze blog sjablonen te kiezen. Je kan een blog ook aan een bestaande website toevoegen door de onderstaande instructies te volgen:

1. Om een blog aan je website toe te voegen, dien je een nieuwe pagina aan te maken. Kies het Blog pagina sjabloon en klik op Kies.blog sjabloon
  2. Geef je pagina een naam en klik op Creëren.

Opmaak en aantal blogberichten per pagina aanpassen

Om de opmaak te wijzigen¨ klik je op het blogbericht en kies je daarna Opmaak.

Klik op Stijl en kies een gewenste stijl. Door te klikken op de + en – knoppen kan je het aantal blogberichten die op de pagina getoond worden, veranderen.

Blog pagina verwijderen

Als je een blog pagina wilt verwijderen¨ klik je op PAGINA´S en kies je de blog pagina. Klik vervolgens op Pagina verwijderen. De volgende onderdelen zullen dan verwijderd worden: blog, recente blogberichten en artikelen.

Tip: Je kan blogberichten aan andere pagina’s toevoegen en ook verschillende blog categorieën aanmaken.

Geüpdatet op 26 september 2022