1. Home
  2. Knowledge base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Add-ons aanmaken / gebruiken als Reseller

Add-ons aanmaken / gebruiken als Reseller

Add-ons zijn extra diensten die je aan één hosting account kunt toevoegen, zonder dat je alle accounts moet upgraden.

Volg deze stappen in het controlepaneel een add-on aan te maken voor een hosting account:

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Add-ons” en klik vervolgens op “Add-on toevoegen”
  3. Kies jouw besturingssysteem waar je jouw add-ons op wil toepassen.besturingssysteem add-on
  4. Kies een kenmerk (asset) uit het uitklapmenu. Kies een waarde en een naam. Klik op “Add-on toevoegen”.Kenmerk (asset) add-on
  5. Kies in het menu links voor “Accounts” en klik op “Details” naast het gewenste account.
  6. Ga naar “Toegepaste add-ons” en klik vervolgens op “Wijzig add-ons”.
  7. Selecteer de add-ons uit het uitklapmenu en klik op “Add-ons toepassen”.Add-ons toepassen

Of ontdek het in deze video:

Geüpdatet op 20 april 2021