1. Home
  2. Knowledge base
  3. VPS
  4. Beheer je VPS
  5. Bekijk lopende taken van je VPS

Bekijk lopende taken van je VPS

In het Tasks log kan je zien wat jouw VPS aan het doen is – rebooten, instellingen aan het wijzigen of met een back-up werken. Uit de details kan je afleiden hoe lang een bepaalde operatie duurt.

1. Log in op jouw container controlepaneel (dus niet op jouw hosting controlepaneel).Log in container controlepaneel
  2. Ga naar het verticaal menu links en klik in de rubriek Logs op Tasks Log.Overzicht