Interne Collecties

Interne Collecties worden opgeslagen en beheerd in de Content Library en kunnen worden gebruikt om Dynamische Pagina’s aan te maken. Voor meer informatie, zie Dynamische Pagina’s.

Interne Collecties hebben de volgende beperkingen:

Interne
Collectie nummer per site 100
Rijen 100
Velden 30
Binnenste collectie rijen 30
Binnenste collectie velden 10
Tekstveld tekenlimiet 2000
Collectie naam tekenlimiet 50
Veldnaam tekenlimiet 50
Pagina item URL 100 tekens
Gegevens bijwerken Site/content library publiceren

Je kan dynamische pagina’s met interne collecties maken door een van de kant-en-klare dynamische pagina’s in het paneel Pagina’s toe te voegen die automatisch aan een interne collectie wordt gekoppeld of door een nieuwe collectie aan te maken.

Om een kant-en-klare dynamische pagina en interne collectie te gebruiken:

1. Klik in het linkerpaneel op “Pagina’s” en klik dan op “+Nieuwe pagina”.
  2. Klik in de sectie “Een dynamische pagina toevoegen” op een pagina die is verbonden met een interne collectie.
  3. Typ een “Paginanaam”, en klik op “+Pagina toevoegen”.
  4. Klik op “Ga naar collectie” om de inhoud in de interne collectie bij te werken.

Opmerking: Houd de veldnamen zoals ze zijn, zodat ze verbonden blijven met de widgets.

5. Klik in de navigatiebalk op “Klaar”.

Voor meer informatie over het toevoegen van pagina’s, zie Pagina’s en Pop-ups.

Om een nieuwe interne collectie te creëren:

1. Klik in het linkerpaneel op “Content” en klik vervolgens op “Collecties”.
  2. Klik op “+Nieuwe collectie” en selecteer “Interne collectie”.
  3. Om de naam van de collectie te wijzigen, klik je op de naam van de collectie en typ je een nieuwe naam in.
  4. Voeg items toe aan de collectie door een item te typen (het pagina item URL in Dynamische pagina’s), en eventuele bijbehorende velden. Dubbelklik in het veld om informatie toe te voegen. Om meer velden toe te voegen, klik je op het “Nieuw veld toevoegen” pictogram aan de rechterkant van de tabel.
  5. Om de inhoud van een volledige rij te bewerken, wijs je de rij aan en klik je op de “pijlen” om de rij in een apart dialoogvenster te openen. Je kan ook met de rechtermuisknop op de rij klikken en dan ” Rij bewerken ” selecteren.
  6. Om de veldtypes te bewerken, klik je op de “pijl” naast het veld en selecteer je “Veld bewerken”.
    • Typ een nieuwe naam voor het veld.
    • Selecteer een veldtype in het menu.
  7. Klik op “Opslaan”.

De nieuwe interne collectie wordt in het collectie paneel weergegeven. De volgende stap is het maken of converteren van een dynamische pagina om jouw collectie te verbinden. Voor meer informatie, zie Dynamische pagina’s aanmaken.

Opmerking: De inhoud van de interne collecties wordt bijgewerkt wanneer de site wordt gepubliceerd of heruitgegeven.

Ondersteunde velden