Gebruik het dashboard op mobiele toestellen

Het Dashboard is de plaats waar je toegang hebt tot al jouw sites, jouw editor instellingen kan wijzigen en toegang krijgt tot hulpmiddelen om jouw bewerkingservaring te vereenvoudigen. De hoofdstructuur van het Dashboard geeft een lijst van al jouw sites weer.

Je hebt de volgende opties vanaf het dashboard op mobiele toestellen:

• Om jouw site te bewerken of te bekijken, tik je op het “overloop” pictogram rechts van een site om het menu Acties van de site te openen.
  • Selecteer om jouw site te bewerken of te bekijken. Je kan ook op de thumbnail van de site of de sitetitel tikken om de editor van de site te openen.
  • Om een specifieke site te zoeken, tik je op het “vergrootglas” pictogram in de rechterbovenhoek van jouw scherm.
  • Om toegang te krijgen tot een aantal van de algemene bewerkingsfuncties, tik je op het “hamburger” pictogram in de linkerbovenhoek van jouw scherm.
    Je kan:

• De taal van de editor wijzigen voor een betere bewerkingservaring.
    • Toegang krijgen tot bronnen voor marketingmateriaal, productoverzicht, webinars en meer.
    • Toegang krijgen tot het supportcentrum voor hulp bij het mobiele bewerkingsproces.
    • Je afmelden bij jouw account