Secties toevoegen

Secties stellen gebruikers in staat om snel goed uitziende sites te bouwen, door tijdens het ontwerpproces tijd te besparen. De infrastructuur werd gebouwd om een betere gebruikerservaring te bieden met een verscheidenheid aan vooraf gemaakte secties.

Secties toevoegen

Om secties van widgets toe te voegen:

1. Beweeg tussen de rijen en klik op de knop “Sectie toevoegen”. Secties worden weergegeven in het linkerpaneel.
  2. In “Sectiemodus” is in het linkerpaneel een galerij van voorgemaakte secties beschikbaar, gegroepeerd in categorieën (Intro, Eigenschappen, Over, Team, Getuigenissen, etc.).
  3. Klik in het linkerpaneel op een sectie om deze als een nieuwe rij weer te geven. Je kan dan door secties binnen dezelfde groep bladeren met behulp van de pijltjestoetsen of door een sectie uit een andere groep te selecteren.
  4. Klik op “Opslaan” om de sectie in de site te integreren. Je kan ook op “Opslaan & toevoegen” klikken om verder te gaan met het toevoegen van secties aan jouw site.
    De sectie wordt omgezet in een rij en alle elementen in de sectie zijn bewerkbaar.

Opmerkingen

• Secties maken geen gebruik van aangepaste CSS, en zijn allemaal gebouwd binnen de editor door ontwerpers.
  • Secties maken geen gebruik van de tekstkleur of het tekstlettertype uit de globale ontwerpinstellingen. Je kan echter altijd het formaat wissen en jouw ontwerp toepassen.
  • De secties kunnen meer dan één rij bevatten.
  • Secties kunnen niet worden gebruikt in de koptekst. Om de volledige kopsectie te wisselen, open je de kopstekst editor. Voor meer informatie, zie Kopteksten.
  • Secties zijn niet beschikbaar voor sjablonen in de zijbalk (bijvoorbeeld Portfolio, Milk and Cookies, enzovoort).