Link Picker op mobiele toestellen

Wijzig de links op jouw site om te verwijzen naar verschillende locaties op jouw site, externe URL’s, of maak click-to-action links aan.

Om de Link Picker te gebruiken:

1. Klik op het item dat je wilt linken en klik op “Bewerken”. Klik op “Link afbeelding”.
  2. Bij het bewerken van de link op een knop of afbeelding heb je de volgende opties:
    • Bestaande pagina. Maak een link naar een bestaande pagina door een van de pagina’s op de site uit het uitklapmenu te kiezen.
    • Website URL. Maak een link naar een externe URL.
      Als je een externe link maakt, kan je kiezen of deze in een nieuw venster moet worden geopend met behulp van een toggle knop.
    • Anker. Maak een link naar een van de ankers op jouw site door de pagina en het anker uit een uitklapmenu te kiezen.
    • Click To Call. Click-to-Call-links zijn alleen actief op apparaten die direct bellen ondersteunen.
    • E-mailadres.