Hoe maak ik als Reseller een Performance pakket aan?

Performance hosting is een type hosting die het activeren en het gemakkelijk beheren van caching opties ondersteunt. Met het gebruik van Memcached, Redis, Varnis, APCu en Ramdisk kan je de performantie van jouw hosting beduidend versnellen en verhogen.

IN DIT ARTIKEL

Hoe maak ik een Performance hosting service pakket aan?

Volg deze stappen in het controlepaneel :

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Service packs” en klik vervolgens op “Service pack toevoegen”

Let op: De prijs wordt per account gefactureerd, niet per service pack.

1. Selecteer een pakket en klik op “Volgende stap”.
  2. Vul het formulier en klik op “Service pack” toevoegen.
    Hosting service pack aanmaken

Hoe kan ik een Performance hosting toekennen aan een gebruiker?

Volg deze stappen in het controlepaneel :

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Accounts” en klik vervolgens op “Account toevoegen”
  3. In het service pack uitklapmenu selecteer je het pakket dat je zopas aangemaakt hebt.
  4. Vul de gegevens in en klik op “Account toevoegen”.

performance hosting toekennen aan account

Geüpdatet op 29 juni 2020