Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Hotmail?

1. Log in op jouw Hotmail accountLog in Hotmail accountEnter password
  2. Wanneer je ingelogd bent op jouw account, ga je naar de hoek rechtsboven van jouw scherm. Klik op het tandwieltje en kies “Connected accounts”.Overzicht e-mailsInstellingen >> Connected accounts
  3. Hier kan je een andere mail account toevoegen, jouw mails importeren en de account beheren op één centrale plek. Om een gekoppelde account toe te voegen, klik je op “Gmail” of “Other email accounts”, afhankelijk van het soort account.Add a connected account
  4. Nadat je jouw gekoppelde account gekozen hebt, vul je jouw mailadres en jouw wachtwoord in. Je kan ook kiezen waar de geïmporteerde mail bewaard moet worden. Klik op het veld om manueel jouw accountinstellingen te beheren. Ben je klaar, klik op “OK”.Gegevens invullen en klik op manueel uw accountinstellingen te beheren
  5. Hier kan je de soort connectie kiezen. Klik op “OK” om verder te gaan.Voor IMAP:Kies de soort connectie (IMAP)Voor POP:Kies soort connectie (POP)
  6. Vul het e-mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord in van jouw gekoppeld account. Voor IMAP:Vul gegevens in (IMAP)Voor POP:Vul gegevens in (POP)
  7. Ga naar de onderkant van de pagina om jouw server informatie in te vullen. Klik op “OK” om verder te gaan.
    Voor IMAP:

IMAP:
        imap.mailprotect.be
        (poort: 143; SSL poort: 993)
    SMTP:
    smtp-auth.mailprotect.be
    (poort: 2525; SSL poort: 465)

Invullen server informatie (IMAP)

Voor POP:

POP3:
        pop3.mailprotect.be
        (poort:110; SSL poort: 995)
    SMTP:
    smtp-auth.mailprotect.be
    (poort: 2525; SSL poort: 465)

Invullen server informatie (POP)

8. Jouw account is nu gekoppeld.Account is gekoppeld
  9. Log opnieuw in op jouw Hotmail account om te zien dat de configuratie van jouw gekoppelde account klaar is.Overzicht e-mails na configuratie
  10. Nu weet je hoe je vanuit Hotmail naar andere accounts kan koppelen.add a connected account
Updated on 7 September 2020