Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Hotmail?

1. Log in op uw Hotmail accountLog in Hotmail accountEnter password
  2. Wanneer u ingelogd bent op uw account, gaat u naar de hoek rechtsboven van uw scherm. Klik op het tandwieltje en kies ‘Connected accounts’.Overzicht e-mailsInstellingen >> Connected accounts
  3. Hier kunt u een andere mail account toevoegen, uw mails importeren en de account beheren op één centrale plek. Om een gekoppelde account toe te voegen, klikt u op ‘Gmail’ of ‘Other email accounts’, afhankelijk van het soort account.Add a connected account
  4. Nadat u uw gekoppelde account gekozen hebt, vult u uw mailadres en uw wachtwoord in. U kunt ook kiezen waar de geïmporteerde mail bewaard moet worden. Klik op het veld om manueel uw accountinstellingen te beheren. Bent u klaar, klik op ‘OK’.Gegevens invullen en klik op manueel uw accountinstellingen te beheren
  5. Hier kunt u het soort connectie kiezen. Klik op ‘OK’ om verder te gaan.Voor IMAP:Kies de soort connectie (IMAP)Voor POP:Kies soort connectie (POP)
  6. Vul het e-mail adres in, gebruikersnaam en wachtwoord van uw gekoppelde account.Voor IMAP:Vul gegevens in (IMAP)Voor POP:Vul gegevens in (POP)
  7. Ga naar de onderkant van de pagina om uw server informatie in te vullen. Klik op ‘OK’ om verder te gaan.
    Voor IMAP:

IMAP:
        imap.mailprotect.be
        (poort: 143; SSL poort: 993)
    SMTP:
    smtp-auth.mailprotect.be
    (poort: 2525; SSL poort: 465)

Invullen server informatie (IMAP)

Voor POP:

POP3:
        pop3.mailprotect.be
        (poort:110; SSL poort: 995)
    SMTP:
    smtp-auth.mailprotect.be
    (poort: 2525; SSL poort: 465)

Invullen server informatie (POP)

8. Uw account is nu gekoppeld.Account is gekoppeld
  9. Log opnieuw in op uw Hotmail account om te zien dat de configuratie van uw gekoppelde account klaar is.Overzicht e-mails na configuratie
  10. Nu weet u hoe u vanuit Hotmail naar andere accounts kan koppelen.add a connected account