Hoe kan ik Memcached implementeren in WordPress?

TIP: Heb je een CMS Hosting account (WordPress Performance, Magento Business, Joomla Express, Drupal Express, enz.), dan zal Combell automatisch de beste caching methode voor jou kiezen en die configureren. Je moet deze procedure niet zelf doorlopen.

Volg deze stappen om Memcached te implementeren op jouw WordPress.

1. Zorg er eerst voor dat je Memcached activeert vanuit uw controlepaneel. Je hebt het IP- en poortnummer nodig.
  2. Log in op jouw WordPress backend
  3. Controleer of de plug-in “W3 Total Cache” geïnstalleerd is. Is dat niet het geval, installeer die eerst.
  4. Vervolgens ga je in het menu links naar Performance, en daaronder naar “Object Cache”.
  5. Bij memcached hostname:port/IP:port, vult u het IP-adres in gevolgd door de poortnummer, bijvoorbeeld:250.250.250.1:9000
  6. Klik op “Instellingen opslaan”.
  7. Ga vervolgens naar “Page cache” en bij “Memcached hostname: port/IP:port” vul je opnieuw het IP-adres in en de poort zoals bij het voorbeeld hierboven.
  8. Opnieuw opslaan door op “Instellingen opslaan” te klikken.

TIP: Memcached is niet altijd de beste combinatie voor WordPress. Redis is een goed alternatief

Updated on 24 September 2020