1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Website maken met SiteBuilder
  4. Back-ups maken van je SiteBuilder website

Back-ups maken van je SiteBuilder website

Hoe maak ik een back-up?

1. In het Widgets menu links klik je op Instellingen.Instellingen
  2. Ga naar de onderkant van het venster. Klik op de ‘Back-up en Herstellen’ knop.Back-up en herstellen
  3. Hier kan je een nieuwe backup maken indien je op de knop ‘Een nieuwe back-up maken’ klikt.Nieuwe back-up aanmaken
  4. Selecteer of je een back-up maakt van jouw gepubliceerde versie -de versie die nu online staat- OF de versie waaraan je momenteel werkt in jouw editor.Back-up maken
  5. Vergeet niet een naam en een commentaar in te vullen. De datum of de melding gepubliceerd / editor moet je niet invullen, SiteBuilder zal die informatie voor je bewaren.Naam en omschrijving
  6. Klik op ‘Back-up aanmaken’Back-up aanmaken
  7. Jouw back-up is klaar!Back-up is klaar

Hoe kan ik een back-up herstellen / restore?

1. In het Widgets menu links klik je op InstellingenInstellingen
  2. Helemaal onderaan het venster klik je op de knop ‘Back-up en Herstellen’Back-up en herstellen
  3. Selecteer de back-up de je wil terugzetten. Heb je verschillende bestanden, dan kan je kiezen op basis van de datum en het type – gepubliceerd of concept. (Klik op het pijltje voor de naam om deze informatie te bekijken).Back-up en herstellen
  4. Klik op de knop ‘Herstellen’Herstellen
  5. Bevestig door op de knop ‘Ik ben zeker’ te klikkenIk ben zeker
  6. Jouw project werd hersteld vanuit de back-up!

Denk eraan dat de verschillende SiteBuilder pakketten een verschillend aantal back-up mogelijkheden bieden.

• Met SiteBuilder1 kan je geen back-ups maken
  • Met SiteBuilder2 kan je 1 back-up maken
  • Met SiteBuilder3 kan je 10 back-ups maken