1. Home
  2. Knowledge Base
  3. VPS
  4. Beheer je VPS
  5. Wijzig het wachtwoord van de administrator of root gebruiker op je VPS

Wijzig het wachtwoord van de administrator of root gebruiker op je VPS

De Root gebruiker is, simpel gezegd, de beheerder van jouw VPS die de hoogste toegang heeft. Om het paswoord voor de Root gebruiker te wijzigen volg je deze stappen:

1. Log in op jouw container controlepaneel (dus niet op jouw hosting controlepaneel).Log in container controlepaneel
  2. Ga naar het verticaal menu links en klik in de rubriek Management op Change Password.Overzicht
  3. Tik jouw nieuwe wachtwoord in en herhaal het.
  4. Heb je het goed gedaan, dan verschijnt de boodschap: The password has been successfully changed.
Updated on 5 March 2020