Installeer WordPress, Drupal, Joomla of Magento op je webhosting

Een CMS (Content Management Systeem) is een programma waarmee je makkelijk een website maakt, zonder zelf (veel) te moeten coderen. Onze webhosting is compatibel met de meeste CMS-systemen. Installeer een CMS via het controlepaneel Via het controlepaneel bieden we ook een 1-click-install aan van de populairste CMS-systemen: Volg deze stappen … Verder lezen over Installeer WordPress, Drupal, Joomla of Magento op je webhosting