1. Home
  2. Knowledge base
  3. Website maken met SiteBuilder
  4. Hoe kan ik de zoekfunctie in Sitebuilder activeren?

Hoe kan ik de zoekfunctie in Sitebuilder activeren?

Je kan een zoekfunctie op jouw website activeren. De bezoeker kan dan op jouw website, in alle tekstvelden en pagina’s, zoeken naar een woord of woordenreeks. Volg hiervoor deze stappen:

1. Open Instellingen in het paneel links.Instellingen
  2. In het tabblad Algemeen ga je naar helemaal onderaan.Tabblad Algemeen
  3. Vink het vakje naast Site Search activeren.Site Search activeren
  4. Klik op Wijzigen.Wijzigen
  5. Om dit te testen moet je in Preview modus zijn. Klik op het icoon met het oog in de hoek rechts boven.Preview modus