1. Home
  2. Knowledge Base
  3. VPS
  4. Beheer je VPS
  5. Check resource alarmen van je VPS

Check resource alarmen van je VPS

1. Log in op jouw container controlepaneel (dus niet op jouw hosting controlepaneel).Container controlepaneel
  2. Ga naar het verticaal menu links en klik in de rubriek Logs op Resource Alerts.Controlepaneel Resource alerts
  3. Tip: Om het gebruik van jouw bronnen te controleren, gaat je naar het verticaal menu links en klik je in de rubriek Management op Resources. Je ziet de volgende info over jouw VPS:
    1. CPU usage (CPU gebruik).
    2. CPU Load Average (Gemiddelde CPU load).
    3. Memory usage (Geheugen gebruik).
    4. Disk space (Schijfruimte).
    5. Disk Inodes (Aantal mappen en bestanden)Disk inodes
Updated on 5 March 2020