1. Home
  2. Knowledge base
  3. Website maken met SiteBuilder
  4. Contactformulieren toevoegen aan je Sitebuilder website

Contactformulieren toevoegen aan je Sitebuilder website

Het Contact Formulier widget heb je nodig op jouw Contacteer Ons pagina.

1. Een contact formulier toevoegen aan jouw lay-out: kies het tabblad Gewoon uit het widget-menu links. Klik en versleep het Contact Formulier widget naar de gewenste plaats in jouw template.Klik en versleep het Contact Formulier widget
  2. De editor wordt meteen geopend. Kies op het tabblad ‘Formulieren’ het gewenste formaat.tabblad Formulieren
  3. Schakel over naar het tabblad ‘Instellingen’. Vul de velden in.tabblad Instellingen
    1. ‘Naam Formulier’ en ‘Omschrijving’ zullen getoond worden op jouw pagina.
    2. Wanneer de bezoeker op de knop Verzenden klikt, zal je een e-mail ontvangen.
    3. Vul bij de velden ‘E-mail Onderwerp’ en ‘E-mail Boodschap’ een voor je duidelijke tekst in – je wil een bestelling niet per vergissing als spam beschouwen.
    4. Controleer voor alle zekerheid of het e-mail adres van de ontvanger juist gespeld is.
    5. Pas de ‘Dank U Boodschap’ aan; die zal jouw bezoeker vertellen dat hij alles goed gedaan heeft en dat je zijn boodschap ontvangen zal.
    6. Wij raden je ten stelligste aan om een ‘CAPTCHA’ te gebruiken – zoniet zou je enorme hoeveelheden automatische spamboodschappen kunnen ontvangen.
  4. Ben je klaar met de aanpassingen, klik op ‘Verzenden’. Jouw formulier is klaar.Formulier verzenden

Tip: Wil je jouw contact formulier nog verder aanpassen, maak dan gebruik van de Formulier Manager van het Gewoon widget set.

Formulier Manager