1. Home
  2. Knowledge base
  3. Website maken met SiteBuilder
  4. YouTube-video’s toevoegen aan je Sitebuilder website

YouTube-video’s toevoegen aan je Sitebuilder website

Video content is erg populair. Met de YouTube widget kan je YouTube video’s inbedden in jouw website. Zo doe je het:

1. Een video toevoegen in jouw lay-out: kies het tabblad ‘Media’ in het menu links. Klik en versleep de YouTube widget naar de gewenste plaats in jouw lay-out. De manager wordt meteen geopend.Klik en versleep de YouTube widget
    Bewerken YouTube

1. Bij Zoeken op YouTube vul je een trefwoord in om de gewenste video te vinden. Klik dan op ‘Search’. Selecteer een video uit de suggesties rechts.Bij Zoeken op YouTube vult u een trefwoord inOF
    2. Heb je al een URL van een YouTube filmpje, vul dat in bij YouTube URL, en klik op ‘Toevoegen’.YouTube URL
  2. Bekijk de overige instellingen en activeer naar believen.
  3. Klik op ‘Verzenden’